Bambora | priser, tjänster & allmän information​

Bambora erbjuder kortterminaler, kortinlösen (tjänsten som gör att du kan ta emot kort på terminalen), samt e-handelslösningar. Genom betalguiden.se har du tillgång till alla Bamboras tjänster till mycket förmånliga priser – jämför alltid dina priser på betalguiden.se för att se till att du inte betalar för mycket.

Bamboras betalterminaler

Bamboras betalterminaler består utav märket Ingenico och håller hög kvalitet. De finns som både stationär d.v.s står på disken vid kassan och som mobil modell som man kan gå runt med.

Pris mobil terminal: 495 kr per månad + 195 kr frakt – beställ genom betalguiden.se och få 10% rabatt.

Pris stationär terminal: 295 kr per månad + 195 kr frakt – beställ genom betalguiden.se och få 10% rabatt

Vill du lära dig mer om betalterminaler och se vilken som passar dig bäst – läs mer i vår kortterminalskola.

Bamboras kortinlösen

För att sedan kunna ta emot kort i terminalen behövs ett avtal för kortinlösen. Bambora erbjuder kortinlösen för Visa, MasterCard & Maestro. På sin hemsida skriver de ”marknadens snabbaste utbetalningar”. Detta är något missvisande. Utbetalningstiden är bankdagen efter transaktionen – precis som de flesta andra leverantörer på marknaden. Notera även att det innebär att pengarna betalas ut då – när de sedan landar på ditt konto beror på din bank.

Priserna för Bamboras kortinlösen är en förhandlingsfråga- vi på betalguiden.se
har redan förhandlat fram ett förmånligt kortinlösenavtal med Bambora.

Bamboras E-handelslösning

E-handelslösningen består utav Bambora Check Out som är ett kombinerat betalfönster och kortinlösen. Enkelheten är i fokus och det avspeglas i priset som är en fast månadsavgift och en transaktionsavgift för alla inkluderande kort.

Betalguiden.se säger:

Bambora är en av de största svenska spelarna på betalmarknaden med kort anslutnings/leveranstid som gör att du kommer igång snabbt. Däremot bör man akta sig för Bamboras paketlösning (Bambora One) där priset 199 SEK per månad för terminal och 1,5% per transaktion kan se lockande ut. I realiteten kan denna kostnad bli mycket hög

Beställer du istället samma saker fast i två olika avtal så blir kostanden mycket lägre redan efter 15 000 SEK i omsättning vid val av stationär terminal beroende på det höga kortinlösenpriset.

Genom betalguiden.se har du möjlighet att både hyra terminal och teckna
kortinlösenavtal med Bambora till mycket förmånliga priser.

·       Snabb anslutning/leverans

·       Stor, stabil leverantör

·       Varning för paketlösning!

·       Förmånligare priser genom betalguiden.se

Kort om Bambora

Bambora skapades 2015 sedan när man slog ihop olika betalningsbolag – bland annat  Samport (som hade terminaler) och SEBs del för kortinlösen. Bambora är en stor kortinlösare på e-handelssidan och har av tradition från gamla SEB många resebyråer i sin portfölj. 

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning

Stäng meny