Om Betalguiden

Betalguiden grundades 2017 av Kristian Sanchez, tidigare försäljningschef för börsnoterade Nets A/S i Sverige. Betalguidens vision är att sänka kostnaden på kortbetalningar för små och medelstora företag. På så sätt öppnar vi upp marknaden med samma konkurrensvillkor eftersom insynen i branschen är idag begränsad. Vi har skapat en marknadsplats för företag och leverantörer, där leverantörerna konkurrerar mot varandra för att ge ditt företag de bästa prisförslag.

Vi som arbetar på betalguiden har olika kunskaper med bland annat gedigen erfarenhet inom strategi- och affärsutveckling, finans, teknologisk utveckling samt specifik erfarenhet från den svenska men även den nordiska betalmarknaden.

Nya EU-regleringar

På marknaden för betallösningar är variationen stor, både när det gäller pris, avtalsvillkor samt kundnöjdhet. Nya EU-regleringar ger företag frihet att utifrån sina egna förutsättningar och preferenser välja det avtal som passar dem bäst. Betalmarknaden är dock inte lätt att överskåda med alla skillnaderna som finns gällande både villkor och priser, samtidigt som kravet ställs att varje företag tar ansvar för de kortavgifterna de betalar.

Sveriges enda prisjämförelsesida

 Betalguiden är den enda prisjämförelsesidan inom kortbetalningar i Sverige för handlare och vi ger dig:

ü  Kostnadsfri prisjämförelse mellan de största aktörerna

ü  Omedelbara prisförslag utan väntetid

ü  Offert som möjliggör enkel jämförelse mellan leverantörer och full insyn i kostnaderna

ü  Ett bredare utbud av betallösningar att välja mellan

Strategi – Förbli Sveriges betalexpert

Vår strategi på betalguiden är helt enkelt att erbjuda en högkvalitativ tjänst för jämförelse av kortinlösenavtal på den svenska betalmarknaden. Genom att slå bort hindren för både köpare och inlösande banker ser vi till att revolutionera marknaden. För köparen är tjänsten helt kostnadsfri och vår ambition är att webbplatsen ska vara så enkel och informativ som möjligt.

Det ska vara enkelt att byta kortinlösenavtal

Du kan byta kortinlösen utan att du behöver byta bank. Betalguiden ansvarar för hela bytesprocessen och ser till att bytet genomförs utan problem.

Nytta för både företag och betalleverantörer

Betalguidens webbaserade tjänst gör att du får objektiv och enkel insyn i de kortinlösenavtal som finns på den svenska marknaden.

För betalleverantörerna erbjuder vi tillgång att på ett effektivt sätt att nå nya kunder. Via betalguiden kan de rikta erbjudanden och specifika kampanjer till alla företag och specifika branscher. Betalleverantören betalar endast för nya kunder som betalguiden förmedlar, det kostar alltså inget om kunden inte tecknar avtal.

Genom att samla information och priser om alla leverantörerna inom den svenska betalmarknaden, ser Betalguiden till att transparensen ökar inom branschen, samtidigt som de bygger en hälsosam konkurrens som bidrar till marknadens utveckling. Med ökad insyn kan företag fatta medvetna och aktiva beslut när det gäller byte av betallösning.

Våra kunder

Betalguiden har i nuläget redan lämnat ett hundratal offerter till små och medelstora företag där vi lyckats sänka deras kostnader med upp till 40% genom att förbättra deras betallösning. Vi har ett brett spektrum av kunder med olika branschinriktningar, allt från etablerade storföretag till nystartade företag som vill minska sina kostnader.

Kom igång

Få en skräddarsydd betallösning. 

Vill du få dom alla bästa tipsen och erbjudanden?

Skriv in din mejladress här. 

Copyright Betalguiden AB

Close Menu